Aftershokz OpenMove

OpenMove

Nieuw in ons assortiment de AfterShokz OpenMove. De AfterShokz OpenMove biedt de uitkomst voor degene die comfortabel en veilig van muziek willen genieten onderweg. Om de beste luisterervaring te creëren combineert de OpenMove een open-ear desgin en de nieuwste “Bone Conduction Technology”. De muziek wordt overgebracht met trillingen via de jukbeenderen en in combinatie met het open-ear design blijven de geluiden in de omgeving beter te horen. De OpenMove maakt gebruik van PremiumPitch 2.0 technologie, heeft de nieuwste Bluetooth v5 en een type-C oplaadpunt, dit zorgt voor de beste muziek kwaliteit, betere overdracht en maakt de OpenMove gemakkelijker in gebruik.

Bone Conduction Technology
Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De AfterShokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen, net voor je oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus ook nog gewoon omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet uit je oren vallen.

De AfterShokz OpenMove werkt draadloos met bluetooth v5. Je kunt 6 uur lang bellen of muziek luisteren op een volle batterij. Daarnaast is de set spatwater en zweetbestendig (IP55), waardoor je er mee kan sporten. Verkrijgbaar in de kleuren: Slate Grey en Alpine White.

Klik hier om de AfterShokz OpenMove te bestellen via ons dealerportaal.

Bekijk hieronder de officiële introductie video van AfterShokz (OpenMove)