Alpine modellen

Alphine heeft onlangs haar assortiment uitgebreid door drie nieuwe modellen op de markt te brengen. De SleepSoft (slaap oordoppen), FlyFit (vlieg oordoppen) en de Pluggies Kids (oordoppen voor kinderen).

De SleepSoft oordoppen zijn speciaal gemaakt, zodat iedereen optimaal kan genieten van zijn/haar nachtrust. Of u nou last heeft van een snurkende partner, lawaai van de buren, een luidruchtig studentenhuis of verkeerslawaai. De nieuwe SleepSofts bieden de oplossing. Ze dempen hinderlijk geluid, voorkomen een afgesloten gevoel, zijn zeer comfortabel, zijn hypoallergeen en 100x her te gebruiken. Ik hoor u al denken. Dan hoor ik mijn wekker toch niet meer? Ook daar heeft Alpine aan gedacht. Uw wekker en alarm blijven door de speciale filters hoorbaar.

Het komt u vast bekend voor. U gaat vliegen en heeft na het opstijgen en landen veel druk op uw trommelvliezen, daarnaast zijn er nog die luidruchtige medepassagiers, waardoor u niet van uw rust kunt genieten. Met de nieuwe FlyFit oordoppen is dit allemaal verleden tijd, terwijl een drankje bestellen bij de stewardess mogelijk blijft. De FlyFit oordoppen verzekeren een ontspannen vliegreis en een relaxed begin van de vakantie.

De FlyFit oordoppen beschikken over filters die werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het binnenoor. Dit resulteert in een geleidelijke drukverdeling. Al deze mooie ontwikkelingen van de FlyFit zijn bekroond met een Red Dot Design Award. De jury noemde de oordoppen “hoogstaand en innovatief”.

Luisteren naar harde muziek, lekker spelen in het zwembad of juist aandachtig aan het tekenen. Uit cijfers blijkt dat één op de acht kinderen blijvende gehoorschade oploopt. Dit komt doordat kinderen extra gevoelig zijn voor lawaai. Alpine heeft speciaal hiervoor de Pluggies Kids ontworpen. Hierdoor kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar doen wat ze willen zonder dat ze kans lopen op gehoorschade. De Pluggies Kids dempen harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.

Alpine heeft voor het ontwerp van de Pluggies Kids een Red Dot Award in de wacht gesleept. De jury noemde de oordopjes “hoogstaande kwaliteit en zeer innovatief”.

Naast al deze nieuwe ontwikkelingen blijven de PartyPlug oordoppen (Voor festivals) de populairste. Deze oordoppen zijn leverbaar in het zwart, wit zilvergrijs en transparant. De PartyPlugs maken het mogelijk om concerten en festivals te bezoeken, zonder gehoorschade op te lopen. De oordoppen brengen het volume van de muziek naar een veilig niveau, terwijl een gesprek voeren nog prima mogelijk is, daarnaast blijft de kwaliteit van de muziek hoog.

De PartyPlug oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal. De oordoppen vormen zich naar de vorm van de gehoorgang voor een ideale pasvorm, daarnaast bevatten de oordoppen geen siliconen en zijn hierdoor jeuk – en irritatievrij. De PartyPlug wordt geleverd met handige Alpine Minibox. Dit is een doosje waar de oordoppen makkelijk in kunnen worden opgeslagen.

Al bovenstaande oordoppen kunnen eenvoudig worden gereinigd. Bij de SleepSoft en de FlyFit wordt een cleaner bijgeleverd, waardoor het verwijderen van oorsmeer zeer eenvoudig is. Daarnaast zijn al bovenstaande oordoppen met handwarm water en zeep eenvoudig schoon te maken.