Audiolab

Alleen al het noemen van de naam Audiolab wekt bij vele vooral wat langer meelopende muziekliefhebbers, meteen een hoog verwachtingspatroon op. Want is dat niet het bijzondere Engelse audiomerk waarbij de diepgaande kennis en het fanatisme van de oorspronkelijke oprichters Philip Swift en Derk Schotland, al sinds de jaren tachtig voor een reeks iconische audioproducten heeft gezorgd?

Jazeker gaat het hier om dit meer dan ooit prachtige en springlevende merk. Daarbij zijn de vaste kernwaarden om topkwaliteit audioproducten aan te bieden tegen een betaalbare prijs, altijd gehandhaafd en zijn door continue in te blijven zetten op innovatie, unieke technologie en kwaliteitsverbetering, de producten beter dan ooit. Vooral daarom is het zo jammer dat veel consumenten vandaag de dag de weg van de minste weerstand kiezen.

Actieve luidsprekers die ook nog kunnen streamen en daarbij opvallend betaalbaar zijn, vliegen als warme broodjes over de toonbank. Dat lijkt logisch, maar dat is het niet wanneer men beseft dat voor nog steeds schappelijke bedragen, veel meer kan worden genoten van precies dezelfde muziek! Hoe? Door weer te investeren in de betaalbare topklasse audioproducten van Audiolab. Een complete range aan magisch klinkende versterkers, eenvoudig te bedienen CD spelers met DAC functionaliteit en een muziek streamer die eindelijk eens werkelijk muzikaal klinkt, staan daarbij voor u klaar.