Box-Design

Pro-Ject Audio Systems is ontstaan uit het gepassioneerde geloof van de oprichter van het bedrijf, Heinz Lichtenegger, dat in het begin van de jaren negentig analoge weergave nog steeds de belangrijkste manier was om van muziek te genieten. Dit geloof heeft geleid tot een merk dat nu voorop loopt in de wereldwijde markt voor draaitafels. Box Design van Pro-Ject Audio Systems is ontstaan uit een zeer vergelijkbare situatie en streeft ernaar dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden als de platenspelerproducten, behalve op het gebied van hifi-elektronica.

Net als in de vroege jaren ’90, toen CD de analoge markt drastisch veranderde, gaat de audiowereld sinds het begin van de jaren ‘2000 een nieuwe richting uit. Digitale muziek heeft de populariteit van plastic, quasi-mono audiosystemen geïnspireerd die mensen weghalen van het echte hifi-muziekplezier. Als reactie op deze trend zijn Box Design producten geïntroduceerd om hetzelfde ‘compacte gemak’ van deze plastic producten te bieden, maar in plaats daarvan meer gericht op belangrijke hi-fi principes.

Het modulaire karakter van het Box Design assortiment betekent dat uw eindstation zo eenvoudig of zo complex kan zijn als u wilt, en het kan alles bevatten van geïntegreerde versterkers tot voorversterkercombinaties, van CD-spelers tot draadloze muziekstreamers en van hoofdtelefoonversterkers tot digitaal-analoogconverters (DAC’s). Het assortiment bestaat ook uit een breed scala aan accessoires om uw systeem beter te maken, waaronder phonotrappen (voor het aansluiten van een platenspeler), luidsprekers en kabels.

Box Design bestaat om de moderne muziekliefhebber echte hifi-stereo te brengen. De hifi-installatie van hoge kwaliteit wordt op een stijlvolle en handige manier weer in huis gehaald.

Verkoop

Wij verkopen diverse merken die Home Cinema sets in het assortiment hebben. Veel producten die in de winkels liggen of online via webshops worden aangeboden komen bij Mika Distribution vandaan. Heeft u een merk en wilt u profiteren van onze kennis en contacten? Stuur ons een bericht! Wij staan altijd open voor nieuwe merken in ons merken pallet.