CityBlitz

CityBlitz wil transport zo eenvoudig mogelijk maken met behulp van een accu. Snel op uw bestemming zijn en diverse vervoersmiddelen met elkaar kunnen combineren. Gemak dient de mens en CityBlitz vervuld deze behoefte naadloos. De diversiteit in het assortiment is enorm, waarin de kwaliteit van de producten altijd op één staat. Het gemak in combinatie met superieure kwaliteit onderscheidt CityBlitz zich ten opzichte van haar concurrentie.

CityBlitz komt van oorsprong uit Duitsland en heeft haar hoofdkantoor in Hongkong. De start in 2009 heeft geresulteerd in een prachtig assortiment welke in 2013 voor het eerst op de Europese markt verschenen. De nauwe samenwerking tussen de ontwerpers, technici en fabriek heeft er toe geleid dat CityBlitz is uitgegroeid tot een totaal leverancier op gebied van E-Mobility. Inmiddels is CityBlitz al wereldwijd actief, zo onder andere in Japan, Duitsland, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk. Het netwerk van CityBlitz zal zich in de komende jaren in een razend tempo gaan vergroten.

De ontwikkelingen gaan razend snel en met komst van nieuwe wetgevingen in diverse landen, ziet de toekomst van CityBlitz er positief uit. Geen enkel concurrerend merk beschikt over het zelfde level van innovatie in combinatie met kwaliteit en gemak. Daarbij is de prijs voor de consument zeer aantrekkelijk en bieden de reviews grote verwachtingen in de toekomst.