DENON & MIKA

Sinds november 2019 is Mika Distribution B.V. de trotse exclusieve BeNeLux distributeur van de Denon hoofdtelefoon AHGC reeks. In samenwerking met Sound United is Mika constant in ontwikkeling om de efficiency in haar bedrijfsvoering en de servicegraad van haar diensten te optimaliseren.

Voor u als gewaardeerd partner betekent dit dat Mika Distribution B.V. de volledige ondersteuning voor deze producten zal verzorgen en uit eigen voorraad zal beleveren. Deze samenwerking heeft betrekking op de volgen de Denon producten:

 

 

AH-GC30

Een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en legendarisch Denon-geluid.

 

De nieuwe AH-GC30 behoort tot de tweede generatie hoofdtelefoons met ruisonderdrukking en is gebaseerd op het prijswinnende geluid en comfort van zijn voorganger. De AH-GC30 is voorzien van nieuwe, grote, op prestaties afgestemde FreeEdge en Hi-Res gecertificeerde drivers van 40 mm. Hij behoudt zijn natuurlijke tonale balans zonder overdreven toonkleuren en levert een intens meeslepende luisterervaring: uitermate geschikt voor muziek en films. Drie ruisonderdrukkingsmodi voor rust en stilte, onderweg of op kantoor. Dankzij de nieuwe omgevingsmonitor mis je nooit meer een aankondiging of gesprek. Dubbele microfoons bieden opmerkelijke spraakhelderheid tijdens inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Deze draadloze, lichtgewicht over-ear hoofdtelefoon is uiterst comfortabel en voorzien van talloze geavanceerde Denon-technologieën voor een geweldige luisterervaring, elke dag opnieuw.

 

Check hier de online review van AudioVideo2day! https://av2d.com/review-denon-ah-gc30/

 

Heeft u interesse of vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot deze hoogwaardige lijn hoofdtelefoons, neem dan gerust contact met ons op!