E – Commerce 2020

Voor de 14e keer  vond het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020.  Op de beurs waren er diverse sprekers die de laatste trends en ontwikkelingen deelde met de bezoekers. Één van de sprekers was Martin van Kranenburg.

Martin weet als geen ander hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. In 45 minuten legde hij uit hoe je de B=MAT formule van BJ Fogg kunt gebruiken als dé succesformule voor conversie. Wil jij weten hoe het onbewuste brein werkt? Dan is het lezen van het boek van Robert Cialdini zeker een aanrader.

Het onbewuste brein kan extreem de conversie op websites verhogen. In 2020 gaan steeds meer websites zich richten op het persoonlijk inrichten van de homepage. Dit wil zeggen de zoekgeschiedenis gaat bepalen wat de bezoeker te zien krijgt op de homepage. Daarnaast wordt het gebruik van de mobiele telefoon steeds belangrijker. Als we kijken naar de jongste generatie dan wordt alles gedaan op de mobiele telefoon, dus ook de aankoop van nieuwe producten. Bekijk hier de video over Martin van Kranenburg om je te inspireren.