ELEEELS

Vaak last van spierpijn na het sporten? Of juist last van je benen of rug na lang stilzitten op je werk? ELEEELS biedt hiervoor een oplossing: massageapparaten! ELEEELS is een uniek merk dat massageapparaten ontwikkeld die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. De producten van ELEEELS zijn ontworpen om spierblessures te voorkomen en te behandelen, en daarnaast de spieren te versterken en de flexibiliteit te verhogen. Door het praktische ontwerp zijn de massageapparaten dus niet alleen geschikt voor fysiotherapeuten, maar simpelweg voor iedereen!

Elk apparaat werkt net weer iets anders en kan voor verschillende lichaamsdelen worden gebruikt. Zo heb je de A1, een apparaat dat speciaal voor je (onder)benen ontwikkeld is, of juist de X4; een heel uitgebreid apparaat met veel functies, toe te passen op verschillende delen van het lichaam. De nieuwste toevoeging is de ELEEELS S1 Hot Stone Massage: met dit unieke product haal jij het luxe spa gevoel in huis en geef (of krijg) je een massage met opgewarmde, echte vulkanische stenen. Zo heeft ELEEELS voor ieder wat wils!

Sinds kort werkt Mika samen met ELEEELS en sinds deze maand, november, zijn de producten te verkrijgen op bol.com. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje en ontdek het zelf!

Mocht je ELEEELS willen bestellen, kun je hier terecht voor ons dealerportaal. Graag meer informatie over de producten? Klik dan hier om naar de ELEEELS website te gaan.