Kom jij stage lopen?

Iedere student komt uiteindelijk op het punt dat het stage moet gaan lopen van school om op deze manier praktijkervaring en kennis op te doen. Wij bij Mika stimuleren dit proces en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een leerzame en leuke stage plaats te vinden. Ondanks we op dit moment in de Corona tijd zitten proberen wij alsnog voldoende stage plekken beschikbaar te stellen om op deze manier jongeren te helpen met het leren en kennis opdoen die ze nodig hebben voor hun opleiding.

Wij van Mika houden van werken in een fijne omgeving en samen met gezellige collega’s. Bij Mika staat een proactieve houding voorop, eigen initiatieven nemen en foute durven maken, hier leer je namelijk het meest van!

Als stagiair bij Mika krijg je veel begeleiding en daarnaast de ruimte om je eigen weg te vinden. Bij Mika word je volledig gewaardeerd als een echte werknemer. Daarnaast is er altijd ruimte en tijd om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.

Bij Mika kan je werkzaamheden verwachten als:

·         Het verbeteren van product content

·         Helpen bij het complete order proces

·         Het verwerken van retouren

·         Social media kanalen up-to-date houden

·         Marketplaces beheren (Bol.com, Marktplaats, Amazon)

·         Klantvragen beantwoorden

En nog veel meer leerzame werkzaamheden. Ben jij iemand die enthousiast is in teamverband, niet graag stilzit en komt met eigen initiatieven op de werkvloer? Dan past een stage bij Mika perfect bij jou! Mika biedt de volgende stages aan:

·         Commerciële binnendienst

·         Marketing & Communicatie

·         Social Media

·         Webdesign & Content

Wij hebben al veel stagiairs begeleid en deze hebben hun feedback achtergelaten, check hier hun ervaringen.