Kom jij stage lopen?

Zin om bij een bedrijf met een jong team te werken dat actief is in zowel de business to business als in de business to consumer handel? Kom dan stagelopen bij Mika! We werken met bekende merken zoals Shokz, Pioneer DJ en Denon. Wij bieden jou een geweldige periode waarbij je de ruimte krijgt om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen.

Mika is een bedrijf dat als merkexpert graag helpt om het de leverancier en de klant makkelijker te maken. Door onze marktkennis, ons netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills zijn wij expert op het gebied van brand development binnen de Benelux.

Wij van Mika houden van werken in een fijne omgeving, samen met gezellige collega’s. Bij Mika staat een proactieve houding voorop, eigen initiatieven nemen en fouten durven maken, hier leer je namelijk het meest van! Als stagiair bij Mika krijg je veel begeleiding en daarnaast de ruimte om je eigen weg te vinden. Bij Mika word je volledig gewaardeerd als een echte werknemer. Daarnaast is er altijd ruimte en tijd om vragen te beantwoorden en je te helpen waar dat nodig is.

Mika biedt stages aan voor de volgende opleidingen:

·         Commerciële binnendienst

·         Marketing & Communicatie

·         Social Media

·         Webdesign & Content

Jouw profiel:

  • Je volgt een van bovenstaande opleidingen
  • Je doet MBO of HBO
  • Je bent beschikbaar vanaf januari 2023 (data/ duur in overleg)

Wij hebben al veel stagiairs begeleid en deze hebben feedback achtergelaten, check hier hun ervaringen.

Enthousiast geworden? Mailen kan naar sven@mika.nl of bel naar 0252 428650.