LEAK is terug!

Wij als officiële distribiteur van het gereanimeerde merk LEAK, zijn trots op het positieve ontvangst na lancering van het tweetal nieuwe producten. De Stereo 130 is een geïntegreerde versterker die lijkt op het iconische model uit 1963 welke al snel werd gezien als de favoriete instapper van Groot-Brittannië ten opzichte van de standaard budgetversterkers van die tijd. De CDT is een cd-loopwerk dat is opgetrokken in dezelfde retro-stijl. Retro-stijl of niet, onder de motorkap van beide apparaten bevindt zich de moderne hedendaagse techniek.

LEAK is terug!

Wij nemen het woord ‘gereanimeerd’ in de mond, omdat LEAK in 1969 bezweek onder de globalisering van de audiomarkt vanwege de druk van de internationale concurrentie, met lagere kosten en massaconsumptieproducten in de schijnbaar steeds groter wordende markt voor thuisaudio. Na vele jaren van slaaptoestand werd LEAK onlangs gered door de IAG Group – één van ’s werelds meest vooraanstaande fabrikanten van audioproducten en eigenaar van een overvloed aan klassieke Britse merken.

Nu met  veel aandacht voor detail in styling, prestaties en waarde, keert LEAK eindelijk terug voor de massa met de LEAK STEREO 130 en het allereerste digitale CD-afspeelapparaat van LEAK, de LEAK CDT. Biedt diverse mediacompatibiliteit voor de moderne audioliefhebber, zonder in te leveren op stijl en waarden van audioprestaties.

HiFi.nl heeft een mooi artikel geschreven over de terugkomst van LEAK. Dit artikel is hier te lezen. Het LEAK assortiment is hier op www.leakstore.nl te vinden.