Octavio

Octavio

Haal de artiesten in huis

''Octavio is in de eerste plaats een team van muziekliefhebbers met een gemeenschappelijk doel: de wereld van hifi toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen.''

Octavio is ontstaan in twee appartement in Lille, waar de oprichters een grote liefde hadden voor hoogwaardige vintage geluidsapparatuur. Echter kwamen ze voor een uitdaging te staan, want deze apparatuur was niet geschikt voor het streamen van muziek. Het idee om afstand te doen van het apparatuur was voor hen ondenkbaar, dus gingen ze vastberaden op zoek naar een oplossing.

Na maanden van experimenteren en testen, zag Octavio eindelijk het levenslicht. Het hart van Octavio wordt gevormd door een gepassioneerd team van muziekliefhebbers met één gemeenschappelijk doel: het verbeteren en vereenvoudigen van het thuis beluisteren van muziek door audiosystemen te upgraden met de nieuwste technologieën.

Het ultieme streven van Octavio is om het plezier van muziek te vergroten en een diepe verbinding te creëren met de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Octavio streeft ernaar om een onvergetelijke luisterervaring te bieden, waarbij muziek emoties kan opwekken en mensen kan inspireren in elke noot die ze horen.

Meer informatie over Octavio vindt u op www.octavio.fr.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier