Nieuw Octavio!

Een geweldige streamer in combinatie met een versterker en nog veel meer! Kwaliteit op een aantrekkelijk prijspunt!

Het unieke van Octavio is dat zij een streamer hebben ontwikkelt die eenvoudig aan te sluiten is, en zorg draagt voor super geluidskwaliteit. Dit alles in combinatie met hun eigen APP, maakt het luisteren naar jouw favoriete muziek wel heel gemakkelijk. Naast de streamer ontwikkelt Octavio ook versterkers.

Octavio is ontstaan in twee appartementen in Lille. Het oprichtende team had kwaliteits- en vintage audiosystemen die ze meer dan wat dan ook waardeerden, maar die niet compatibel waren met hun manier om van muziek van streamingdiensten te genieten. Het idee om los te komen van hun systeem was voor hen ondenkbaar. Wat als de oplossing was om ze gewoon repareren, in plaats van ze te vervangen?

Maanden van prototyping en testen gingen voorbij om tot de oplossing te komen die hun probleem zou oplossen. Na een succesvolle crowdfundingcampagne dankzij degenen die onze eerste gebruikers zouden worden, werd Octavio geboren. Dit is de oorsprong van Octavio, een team van muziekliefhebbers met een gemeenschappelijke wens: het luisteren naar muziek thuis verbeteren en vergemakkelijken door audiosystemen weer tot leven te brengen en daarbij gebruik te maken van de best mogelijke technologieën.

Met trots zijn wij de distributor van de BeNeLux en gaan wij dit merk verder in de markt zetten! Heb jij interesse of wil je meer weten over Octavio? Lees hier meer op de website, of neem contact met ons op.

Volg ons op Linkedin, en blijf op de hoogte van alle ontwikkeling!