Nieuws

Shokz

Sinds 29 december 2021 is de naam Aftershokz veranderd naar Shokz. Dit betekent echter niet dat de producten veranderen, want dit zijn nog steeds de populaire, unieke bone conduction koptelefoons.

Waarom Shokz?

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om noise-cancelling koptelefoons te dragen; hierdoor wordt het omgevingsgeluid (deels) geblokkeerd. Het nadeel hiervan is dat dus ook de communicatie tussen mensen en het lawaai van het verkeer vervaagt. Vooral op straat kan dit gevaarlijk zijn. Om die reden heeft Shokz de bone conduction koptelefoon ontwikkeld. Hiermee hoor je de muziek én de omgevingsgeluiden beide goed.

In tegenstelling tot traditionele koptelefoons die luidsprekers gebruiken om geluidstrillingen door de lucht te sturen, maakt Shokz gebruik van een gepatenteerde bone conduction technologie. Geleiders sturen trillingen waarmee het geluid rechtstreeks naar het binnenoor gaat, zonder het trommelvlies te passeren. Deze unieke eigenschap maakt een bone conduction koptelefoon compleet anders en veiliger dan een normale in- of over-ear koptelefoon.

ELEEELS

Vaak last van spierpijn na het sporten? Of juist last van je benen of rug na lang stilzitten op je werk? ELEEELS biedt hiervoor een oplossing: massageapparaten! ELEEELS is een uniek merk dat massageapparaten ontwikkeld die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. De producten van ELEEELS zijn ontworpen om spierblessures te voorkomen en te behandelen, en daarnaast de spieren te versterken en de flexibiliteit te verhogen. Door het praktische ontwerp zijn de massageapparaten dus niet alleen geschikt voor fysiotherapeuten, maar simpelweg voor iedereen!

Elk apparaat werkt net weer iets anders en kan voor verschillende lichaamsdelen worden gebruikt. Zo heb je de A1, een apparaat dat speciaal voor je (onder)benen ontwikkeld is, of juist de X4; een heel uitgebreid apparaat met veel functies, toe te passen op verschillende delen van het lichaam. De nieuwste toevoeging is de ELEEELS S1 Hot Stone Massage: met dit unieke product haal jij het luxe spa gevoel in huis en geef (of krijg) je een massage met opgewarmde, echte vulkanische stenen. Zo heeft ELEEELS voor ieder wat wils!

Sinds kort werkt Mika samen met ELEEELS en sinds deze maand, november, zijn de producten te verkrijgen op bol.com. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje en ontdek het zelf!

Mocht je ELEEELS willen bestellen, kun je hier terecht voor ons dealerportaal. Graag meer informatie over de producten? Klik dan hier om naar de ELEEELS website te gaan.

Evapolar

U kent het vast wel, thuis werken in een warme en/of benauwde omgeving. Wat het grootste probleem hiervan is, is dat u uw concentratie verliest en vaak daadwerkelijk naar buiten moet gaan om even af te koelen. Afgelopen jaar kwamen wij in contact met het merk ‘Evapolar’, een uniek merk dat hiervoor de perfecte oplossing biedt.

Evapolar biedt meerdere producten om de balans van uw persoonlijke temperatuur op peil te houden en heeft haar producten dusdanig geavanceerd dat het bijvoorbeeld bruikbaar is tijdens het werken of slapen. Evapolar biedt persoonlijke cooling wat niet te verward moet worden met een airco.

Hieronder enkele pluspunten van Evapolar:

  • Biedt Persoonlijke cooling
  • 7,5 – 12,5 W
  • Geluidslevel 25-50 dB
  • Groot assortiment

Kortom, Evapolar biedt u tegen weinig stroomverbruik en op ieder gewenst moment heerlijke persoonlijke cooling.

Bekijk hier het assortiment van Evapolar

Kom jij stage lopen?

Zin om bij een bedrijf met een jong team te werken dat actief is in zowel de business to business als in de business to consumer handel? Kom dan stagelopen bij Mika! We werken met bekende merken zoals Aftershokz, Pioneer DJ en Denon. Wij bieden jou een geweldige periode waarbij je de ruimte krijgt om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen.

Mika is een bedrijf dat als merkexpert graag helpt om het de leverancier en de klant makkelijker te maken. Door onze marktkennis, ons netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills zijn wij expert op het gebied van brand development binnen de Benelux.

Wij van Mika houden van werken in een fijne omgeving, samen met gezellige collega’s. Bij Mika staat een proactieve houding voorop, eigen initiatieven nemen en fouten durven maken, hier leer je namelijk het meest van! Als stagiair bij Mika krijg je veel begeleiding en daarnaast de ruimte om je eigen weg te vinden. Bij Mika word je volledig gewaardeerd als een echte werknemer. Daarnaast is er altijd ruimte en tijd om vragen te beantwoorden en je te helpen waar dat nodig is. 

Mika biedt stages aan voor de volgende opleidingen:

·         Commerciële binnendienst

·         Marketing & Communicatie

·         Social Media

·         Webdesign & Content

Jouw profiel:

  • Je volgt een van bovenstaande opleidingen
  • Je doet MBO of HBO
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2022 (data/ duur in overleg)

Wij hebben al veel stagiairs begeleid en deze hebben feedback achtergelaten, check hier hun ervaringen.

Enthousiast geworden? Mailen kan naar sven@mika.nl of bel naar 0252 428650.

Sangean

Sangean, een bedrijf dat ontstaan is in 1974 met als grote doelstelling: Het verbeteren van de radiokwaliteit. Overal in de wereld werd de vraag naar kwalitatief goede radio’s steeds groter. Sangean heeft veel uitgebreid en is in de tussentijd ook internationaal bekend geworden. Wij van Mika mogen met trots aankondigen dat Sangean nu tot ons assortiment behoort.

In 1993 opent Sangean haar fabriek wat resulteert in een bredere en kwalitatief betere productie. Sangean maakt zichzelf uniek door de productie in eigen handen te houden. Dit heeft als resultaat dat Sangean veel en goede ontwikkelingen heeft gedaan, waardoor het de internationale markten aan het veroveren is.

Sangean speelde altijd goed in op de huidige trends en wist op deze manier iedere keer met verbeteringen te komen. Sangean heeft verschillende soorten radio’s. Als voorbeeld produceert Sangean ‘Utility’ radio’s, deze radio’s zijn zo geproduceerd dat ze tegen regen, schokken en stof kunnen, ideaal voor op een werkplek in de bouw.

Kortom, Sangean is een uniek merk die haar producten zelf produceert en zorgt voor verbeteringen.