Nieuws

Vacature – Vervuld

Deze vacature is vervuld! Toch zin om bij ons te werken? Stuur gerust een open sollicitatie en kijken of we voor elkaar wat kunnen betekenen. We reageren binnen 24 uur! info@mika.nl


Kom jij ons team versterken binnenkort? Het jonge en energieke team van Mika weet als geen ander dat je met elkaar het verste komt. Samen zetten wij merken in de markt en zorgen voor de juiste uitstraling bij de verkoop kanalen. We werken met bekende klanten als Bol.com, Media Markt, BCC, Expert, Capi, Lanckriet, Krefel & Coolblue. Het is aan ons de taak om het merk zo goed mogelijk in de markt te zetten. Samen hebben we dan ook de slogan: Teamwork makes the Dreamwork!

 

Binnen MIKA ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportfolio. Jij houdt je bezig met het ontwikkelen en onderhouden van relaties met bestaande klanten, en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van sales resultaten. Daarnaast houd jij je bezig met de verdere uitbreiding van je klantenportefeuille en draagt zorg dat de wensen van de fabrikant worden vertaalt in het saleskanaal. Met een sterke binnendienst, die grote deels geautomatiseerd is wordt je goed ondersteund! Werken in een energiek, groeiend, ambitieus team waar de lijnen kort zijn maakt het extra leuk!

 

Dit vind je leuk om te doen:

•            Dagelijks contact met je eigen klanten.

•            Realiseren van sales targets.

•            Werken in een energiek en jong team die iedere dag werkt aan de groei van de onderneming.

•            Opstellen en opvolgen van zelf gerealiseerde accountplannen.

 

Jij bent / hebt

•           Je hebt ervaring in (CE) Retail en beschikt over enkele jaren relevante verkoopervaring.

•           Je hebt ervaring met en affiniteit met Consumenten-Elektronica.

•           Je bent in staat een eigen verkoopvisie te ontwikkelen en op basis hiervan ook een verkoopplan op te stellen.

•           Een teamspeler.

 

Dit zoek jij verder in een baan

•            Plezier! Samen staan we sterk.

•            Goed marktconform salaris.

•            Een goede en ontspannen werksfeer.

•            25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt 😉

•            Een dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

•            Een baan bij een bedrijf dat veel waarde hecht aan zijn personeel en hun comfort.

•            Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan wij altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

 

Ben jij enthousiast en heb jij interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief & CV naar Sven@mika.nl.

 

MIKA

 

MIKA zet zich in de markt als merkexpert, dit staat voor de totale ontzorging van zowel de leverancier als de klant waarbij onze vijf bouwstenen centraal staan.  Door onze marktkennis, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills te delen met onze partner, maakt dit ons gezamenlijk expert op gebied van brand development binnen de Benelux.

.

 


Inspiration Fair

Nieuwe producten, nieuwe merken en nog veel meer kansen biedt Mika de Belgische consument.

Begin september hebben wij op de ‘Inspiration Fair’ van Lanckriet gestaan met de merken Pioneer DJ, Shokz, Skullcandy, Wharfedale, Octavio, Leak & Mission. Met meer dan 1200 resellers was het wederom een groot succes. De DJ zorgde voor een goede sfeer en de bezoekers konden voor al hun vragen terecht bij één van onze Belgische vertegenwoordigers. Heb jij een winkel gevestigd in Nederland, België, of Luxenburg? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Volg ons op Linkedin, en blijf op de hoogte van alle ontwikkeling!

Nieuw Octavio!

Een geweldige streamer in combinatie met een versterker en nog veel meer! Kwaliteit op een aantrekkelijk prijspunt!

Het unieke van Octavio is dat zij een streamer hebben ontwikkelt die eenvoudig aan te sluiten is, en zorg draagt voor super geluidskwaliteit. Dit alles in combinatie met hun eigen APP, maakt het luisteren naar jouw favoriete muziek wel heel gemakkelijk. Naast de streamer ontwikkelt Octavio ook versterkers.

Octavio is ontstaan in twee appartementen in Lille. Het oprichtende team had kwaliteits- en vintage audiosystemen die ze meer dan wat dan ook waardeerden, maar die niet compatibel waren met hun manier om van muziek van streamingdiensten te genieten. Het idee om los te komen van hun systeem was voor hen ondenkbaar. Wat als de oplossing was om ze gewoon repareren, in plaats van ze te vervangen?

Maanden van prototyping en testen gingen voorbij om tot de oplossing te komen die hun probleem zou oplossen. Na een succesvolle crowdfundingcampagne dankzij degenen die onze eerste gebruikers zouden worden, werd Octavio geboren. Dit is de oorsprong van Octavio, een team van muziekliefhebbers met een gemeenschappelijke wens: het luisteren naar muziek thuis verbeteren en vergemakkelijken door audiosystemen weer tot leven te brengen en daarbij gebruik te maken van de best mogelijke technologieën.

Met trots zijn wij de distributor van de BeNeLux en gaan wij dit merk verder in de markt zetten! Heb jij interesse of wil je meer weten over Octavio? Lees hier meer op de website, of neem contact met ons op.

Volg ons op Linkedin, en blijf op de hoogte van alle ontwikkeling!

Kom jij stage lopen?

Zin om bij een bedrijf met een jong team te werken dat actief is in zowel de business to business als in de business to consumer handel? Kom dan stagelopen bij Mika! We werken met bekende merken zoals Shokz, Pioneer DJ en Denon. Wij bieden jou een geweldige periode waarbij je de ruimte krijgt om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen.

Mika is een bedrijf dat als merkexpert graag helpt om het de leverancier en de klant makkelijker te maken. Door onze marktkennis, ons netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills zijn wij expert op het gebied van brand development binnen de Benelux.

Wij van Mika houden van werken in een fijne omgeving, samen met gezellige collega’s. Bij Mika staat een proactieve houding voorop, eigen initiatieven nemen en fouten durven maken, hier leer je namelijk het meest van! Als stagiair bij Mika krijg je veel begeleiding en daarnaast de ruimte om je eigen weg te vinden. Bij Mika word je volledig gewaardeerd als een echte werknemer. Daarnaast is er altijd ruimte en tijd om vragen te beantwoorden en je te helpen waar dat nodig is.

Mika biedt stages aan voor de volgende opleidingen:

·         Commerciële binnendienst

·         Marketing & Communicatie

·         Social Media

·         Webdesign & Content

Jouw profiel:

  • Je volgt een van bovenstaande opleidingen
  • Je doet MBO of HBO
  • Je bent beschikbaar vanaf januari 2023 (data/ duur in overleg)

Wij hebben al veel stagiairs begeleid en deze hebben feedback achtergelaten, check hier hun ervaringen.

Enthousiast geworden? Mailen kan naar sven@mika.nl of bel naar 0252 428650.

Wij blijven open!

Wij blijven open!

Intern hebben we de nodige aanpassingen gedaan, zodat we open kunnen blijven en onze klanten de gebruikelijke service kunnen blijven verlenen. Onder één van deze aanpassingen valt ook bij ons het thuiswerken. De gezondheid van eenieder staat deze tijd voorop, maar graag blijven wij u ook in deze omstandigheden helpen. Voor vragen, bestellingen of andere zaken blijven wij gewoon bereikbaar. Ook blijft onze logistieke afdeling actief, waardoor uw bestellingen geleverd blijven worden, zoals u van ons gewend bent.

Telefonisch of via e-mail zijn wij bereikbaar van 8:30 tot 17:30.

Namens het Team van Mika Distribution wensen wij u veel sterkte en gezondheid toe.