Pure DAB radio’s

Geweldig nieuws in deze bijzondere tijd! Pure wekkerradio’s en Mika Distribution B.V. hebben de handen in één geslagen. Pure staat bekend om haar digitale radio’s. De audioproducten voor thuis en onderweg hebben al vele prijzen in de wacht gesleept. De missie van Pure is om radio een nieuwe moderne invulling te geven die staat voor een live- en on-demand luisterervaring die overal moeiteloos beleefd kan worden.

Doelstelling vanuit Pure is om haar exposure te vergroten in Nederland en het product zichtbaar te maken in de diverse retail winkels. De hoogwaardige kwaliteit en de eenvoudige aansturing maakt het product zeer gebruiksvriendelijk. Dit is dan ook de reden waarom Mika er voor heeft gekozen om het merk Pure aan het assortiment toe te voegen. Daarnaast maakt het merk het mogelijk om een gezonde marge te maken. Voor al onze partners gaat Mika er voor zorgen dat alle informatie beschikbaar is en wij de producten uit voorraad aan u kunnen leveren.  

Deze samenwerking heeft betrekking op het gehele wekker radio segment van Pure. Momenteel heeft Pure de volgende wekker radio lijnen:

– Pure Chronos

– Pure Elan

– Pure Evoke

– Pure Move

– Pure Pop

– Pure Siesta

Heeft u interesse of vragen naar de mogelijkheden met betrekking tot deze hoogwaardige lijn wekker radio’s , neem dan gerust contact met ons op!