Sales actie februari 2020

Profiteer deze maand zolang de voorraad strekt!

Nu vóór 219,- per stuk!

Wees er snel bij, want OP=OP, Receiver is beschikbaar in de kleur zilver of zwart. Prijzen zijn exclusief BTW. Mail of bel ons!

Onkyo TX-SR494

De Onkyo TX-SR494 is een 7.2-kanaals receiver of je kunt een 5.2.2-kanaals set up creëren. Dankzij Dolby Surround en DTS Neural:X upmixing kunnen alle soorten audiotracks in een Atmos-opstelling gebruikt worden. 

Nu vóór 219,- per stuk!

Nieuw! Het luxueus Nederlands ontwerp WM7481 en WM7482Prijzen zijn exclusief BTW. Mail of bel ons!

WM7481 & WM7482

OneForAll  laat elk detail tellen, van FSC-gecertificeerde handgemaakte houten poten tot goed doordachte oplossingen voor het opbergen van apparaten, de Falcon TV Stand wordt geleverd in een elegante Walnut & Gun Metal grijze kleur. Check hier alles over de One For All TV standaard.

Nu vóór 38,- per stuk!

Skullcandy Indy Black nu in de aanbieding. Bij een bestelling van 10 stuks profiteert u van de korting. De prijzen zijn exclusief BTW en geldig zolang de voorraad strekt. Mail of bel ons!

Skullcandy Indy Black

Verbonden en vrij

Met de Skullcandy Indy kun je echte draadloze vrijheid hebben die je wil.
Met de Indy rock je naadloos de dag door met een perfecte pasvorm en eersteklas geluidskwaliteit.

De essentiële dingen geperfectioneerd
De sprong naar echt draadloos geluid was nog nooit zo eenvoudig. Van snel koppelen aan je telefoon, tot 16 uur batterijduur, tot een draagbare oplader in zakformaat, de Skullcandy Indy maakt het leven zonder kabels de simpele ervaring die het hoort te zijn.

Geen draden, geen zorgen
Met een gestroomlijnd, echt draadloos ontwerp houdt de Skullcandy Indy je verbonden met jouw muziek, zonder het gedoe van welke draden dan ook!
Geen verwarde kabels. Geen lastige bedieningselementen. Maak je geen zorgen.

Nu vóór 78,- per stuk!

Aftershokz AS800LG nu in de aanbieding. Bij een bestelling van 3 stuks profiteert u van de korting. De prijzen zijn exclusief BTW en geldig zolang de voorraad strekt. Mail of bel ons!

Waterdicht & Eenvoudig
De Aftershokz Aeropex werkt draadloos met bluetooth. Je kunt 8 uur lang bellen of muziek luisteren op een volle batterij. Daarnaast is de set zweetbestendig waterdicht (IP67). Je kunt de set tot 30 minuten op een meter diepte in het water houden zonder problemen.

Beter geluid
Vind je oordopjes niet comfortabel? Of zorgen ze voor irritatie bij je oren? De Aftershokz Aeropex biedt uitkomst, want er gaat niets in je oren. De muziek wordt overgebracht met trillingen op je jukbeenderen. Dit is veel veiliger (je blijft omgevingsgeluid beter horen) en het klinkt ook nog goed. De Aftershokz Aeropex is een verbeterde versie van eerdere bone conduction koptelefoons die Aftershokz heeft ontwikkeld. Met name op het gebied van audiokwaliteit is dit model sterk verbeterd. De vernieuwde PremiumPitch 2.0+ zorgt voor een verbeterde dynamische bas, een hoger volume en minder trillingen.

Bone Conduction Technology
Door de “Bone Conduction Technology” hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De Aftershokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen, net voor je oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus ook nog gewoon omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet uit je oren vallen.