Sangean

Sangean, een bedrijf dat ontstaan is in 1974 met als grote doelstelling: Het verbeteren van de radiokwaliteit. Overal in de wereld werd de vraag naar kwalitatief goede radio’s steeds groter. Sangean heeft veel uitgebreid en is in de tussentijd ook internationaal bekend geworden. Wij van Mika mogen met trots aankondigen dat Sangean nu tot ons assortiment behoort.

In 1993 opent Sangean haar fabriek wat resulteert in een bredere en kwalitatief betere productie. Sangean maakt zichzelf uniek door de productie in eigen handen te houden. Dit heeft als resultaat dat Sangean veel en goede ontwikkelingen heeft gedaan, waardoor het de internationale markten aan het veroveren is.

Sangean speelde altijd goed in op de huidige trends en wist op deze manier iedere keer met verbeteringen te komen. Sangean heeft verschillende soorten radio’s. Als voorbeeld produceert Sangean ‘Utility’ radio’s, deze radio’s zijn zo geproduceerd dat ze tegen regen, schokken en stof kunnen, ideaal voor op een werkplek in de bouw.

Kortom, Sangean is een uniek merk die haar producten zelf produceert en zorgt voor verbeteringen.