Webdesign & Marketing

Stage bij Mika

Wij willen ervoor zorgen dat jij een super leuke stage periode tegemoet gaat! Samen zorgen we ervoor dat je veel leert over het bedrijf en wat social media voor Mika en haar merken kan betekenen. Wij bouwen dagelijks aan nieuwe websites en hoe leuk is het om hier je steentje in bij te dragen. Samen met een specialist ga jij aan de slag met het bouwen van een website en vullen van content hiervan. Doel is om uiteindelijk een eigen gemaakte website te realiseren die direct in bedrijf kan worden genomen. We hebben een jong team, dus weten wat het betekend om stagiair te zijn. Doel en taken binnen de stage periode zijn:

– Website bouwen

– Kennis op gebied van WordPress en Woocommerce eigen te maken

– Product content maken

– Kennis op gebied van marketing te vergroten bij ontwikkelen website (SEO/SEA)

Welke vaardigheden zoeken wij?

Wij zijn een jong team die altijd open staat voor commercieel ingestelde stagiar die pro- actief zijn en zin hebben om iets te willen leren. Daarin zijn wij een team, en het is dan ook belangrijk we met elkaar een stap vooruit doen iedere dag! Jij moet het leuk vinden om met webdesign bezig te zijn en uiteindelijk de juiste producten op de juiste plek met de juiste content te voorzien. Je staat er zeker niet alleen voor, dit doen we met elkaar!

Wat biedt het Mika jou als student?

Wij garanderen dat jij volledig wordt gewaardeerd binnen het team waarin jij veel gaat leren en kansen krijgt? Het team is iedere dag bezig met tevreden klanten en het generen van sales. Dit wordt zowel gedaan met consumenten als B2B. We werken met moderne producten en zeer bekende merken zoals Pioneer, Aftershokz, SkullCandy & meer leuke merken. Mika zet zich in de markt als merkexpert, dit staat voor de totale ontzorging van zowel de leverancier als de klant waarbij onze vijf bouwstenen centraal staan. Door onze marktkennis, brede netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills te delen met onze partner, maakt dit ons gezamenlijk expert op gebied van brand development binnen de Benelux. Zin om hierin je steentje in bij te dragen?

Wat gaat de student of werknemer doen?

Doel en taken binnen de stage periode zijn, zoals eerder beschreven: 

– Website bouwen

– Kennis op gebied van WordPress en Woocommerce eigen te maken

– Product content maken

– Kennis op gebied van marketing te vergroten bij ontwikkelen website (SEO/SEA)

Stage duur & werktijden

Mika is flexibel in de stage duur, de voorkeur gaat uit naar een stage periode van 3 maanden of langer met minimaal 4 tot 5 dagen in de week. Werktijden zijn echter niet flexibel en deze zijn van 08:30 tot 17:30.

Ben jij al enthousiast of twijfel je nog? Check reacties van studenten die jou voor gingen. Heb jij interesse? Stuur dan jou motivatiebrief, eisen vanuit school en je CV naar sven@mika.nl