Social Media

Stage bij Mika

Wij willen ervoor zorgen dat jij een super leuke stage periode tegemoet gaat! Samen zorgen we ervoor dat je veel leert over social media en hoe dit uit te breiden. We hebben een jong team, dus weten wat het betekend om stagiair te zijn. Doel en taken binnen de stage periode zijn:

– Content voorzien van 5 merken (website – Social media)

– Content voorzien van Mika (Mika – Social Media)

– Website van Mika up-to-date houden

Welke vaardigheden zoeken wij?

Wij zijn een jong team die altijd open staat voor commercieel ingestelde stagiar die pro- actief zijn en zin hebben om iets te willen leren. Daarin zijn wij een team, en het is dan ook belangrijk we met elkaar een stap vooruit doen iedere dag! Ben jij actief op social media en weet jij hoe we met elkaar een groter bereik kunnen genereren? Dan is dit de stage plek voor jou! Collega’s helpen je natuurlijk bij deze leuke taak!

Wat biedt het Mika jou als student?

Wij garanderen dat jij volledig wordt gewaardeerd binnen het team waarin jij veel gaat leren en kansen krijgt? Het team is iedere dag bezig met tevreden klanten en het generen van sales. Dit wordt zowel gedaan met consumenten als B2B. We werken met moderne producten en zeer bekende merken zoals Pioneer, Aftershokz, SkullCandy & meer leuke merken. Mika zet zich in de markt als merkexpert, dit staat voor de totale ontzorging van zowel de leverancier als de klant waarbij onze vijf bouwstenen centraal staan. Door onze marktkennis, brede netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills te delen met onze partner, maakt dit ons gezamenlijk expert op gebied van brand development binnen de Benelux. Zin om hierin je steentje in bij te dragen?

Wat gaat de student of werknemer doen?

Doel en taken binnen de stage periode zijn, zoals eerder beschreven: 

– Content voorzien van 5 merken (website – Social media)

– Content voorzien van Mika (Mika – Social Media)

– Website van Mika up-to-date houden

Stage duur & werktijden

Mika is flexibel in de stage duur, de voorkeur gaat uit naar een stage periode van 3 maanden of langer met minimaal 2 tot 5 dagen in de week. Werktijden zijn echter niet flexibel en deze zijn van 08:30 tot 17:30.

Ben jij al enthousiast of twijfel je nog? Check reacties van studenten die jou voor gingen. Heb jij interesse? Stuur dan jou motivatiebrief, eisen vanuit school en je CV naar sven@mika.nl