Uw merk?

Wilt u uw merk aansluiten bij Mika Distribution? Dat kan! Wij staan altijd open om nieuwe merken te ontmoeten en zetten ons altijd volledig in om merken in de markt te positioneren. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al vele merken bijgestaan. Als u zich aansluit bij Mika Distribution kun u een lange samenwerking verwachten omdat wij in partnerschap geloven. Als importeur en distributeur van audio en video producten in de Benelux regelen wij de levering van uw merk en producten. Daarnaast zet ons gespecialiseerde team commerciële binnendienst, met sales agenten in de buitendienst zich volledig in om uw merk actief in de markt te zetten. Ons marketing team zorgt er ook voor dat uw merk een naam krijgt en de sales worden vergroot. Ook kunnen wij een Officiële Benelux website voor uw merk realiseren en verzorgen wij periodieke rapportages zodat u precies weet hoe uw merk er voor staat. 

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken staat sinds vandaag een nieuwe pagina online op onze website. Via deze pagina kunnen merken eenvoudig een formulier invullen om in contact te komen met ons.
Op deze manier kunnen we nog meer merken helpen te groeien en hopelijk uw merk ook!

Bekijk hier de pagina

We Boost Your Brand Sales

Uw merk bij Mika

Welkom bij Mika, dé merkexpert van de Benelux. Bent u op zoek naar een ervaren distributeur voor uw merk en producten? Dan bent u bij Mika op de juiste plaats. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al vele merken bijgestaan.
Als distributeur verkopen en leveren wij uw producten aan:

Online winkels               Retail winkels
Specialisten                  • Online Platformen
Detailhandel                  Sub distributie

Bij ons stopt het natuurlijk niet bij alleen uw producten leveren. Wij zetten ons volledig in om uw merk in de markt te positioneren. Ons gespecialiseerde team commerciële binnendienst, met sales agenten in de buitendienst zetten zich volledig in om uw merk actief in de markt te zetten. Ons marketing team zorgt er daarnaast voor dat uw merk een naam krijgt en de sales worden vergroot. Ook kunnen wij een Officiële Benelux website voor uw merk realiseren en verzorgen wij periodieke rapportages zodat u precies weet hoe uw merk er voor staat. Wij hebben al vele merken op deze manier groot gebracht. Bij Mika kunt u een langdurige samenwerking verwachten omdat wij geloven in partnerschap.

Benieuwd wat Mika voor uw merk kan betekenen?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe merken, neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Contact opnemen