Vernieuwde visie

Mika Distribution is meer dan alleen distributie, maar uw brand brand fulfillment partner. Daarom zijn wij nu ook te vinden onder www.Mika.nl.

Mika zet zich in de markt als merkexpert, dit staat voor de totale ontzorging van zowel de leverancier als de klant waarbij onze vijf bouwstenen centraal staan. Door onze marktkennis, netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills te delen met onze partner, maakt dit ons gezamenlijk expert op gebied van brand development binnen de Benelux.

Bouwstenen

Teamwork makes the Dream Work!

Onze missie is om op een volledig transparante manier met onze partners samen te werken. Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen en volgens dit principe werken we samen om de KPI’s te behalen.

Visie

Iedere fase van een merk vraagt om een speciale aanpak. Door alle facetten van de handel aan te bieden en hier naar wens op te schakeling zorgen wij voor een altijd passende oplossing. Hiermee positioneert Mika zich als de schakel tussen het merk en de markt. Op basis van data en het netwerk van Mika wordt brand fulfilment breed uitgedragen binnen de gehele Benelux.