Vandaag is anders dan morgen!

Wordt jij het nieuwe teamlid bij Mika?

Samen gaan we iedere dag weer voor een succesvolle dag. Ons team heeft diverse kwaliteiten van sales, marketing, administratie, web development, planning tot aan inkoop. Samen hebben we één ding gemeen en dat is dat iedereen alles over heeft voor de onderneming en plezier heeft in zijn of haar werk of stage!

Openstaande vacatures

De openstaande vacatures staan hieronder vermeld. Ben jij toch geïnteresseerd om bij Mika te werken, maar zit jou type functie er niet tussen? Dan staan wij altijd open voor een open sollicitatie. U kunt deze sollicitatie versturen via het onderstaande contactformulier of naar info@mika.nl.

Stage

Het jonge team van Mika weet als geen ander dat het vinden van een leuke stage plek niet altijd makkelijk is. Zin om in een enthousiast team te werken en gewaardeerd te worden voor je werkzaamheden? Pak jij dingen graag vanuit je zelf op en houd jij er ook niet van om stil te zitten? Kom bij ons werken. Wij hebben de volgende vacatures op dit moment open staan. Staat je stage functie er niet bij en wil je toch graag bij ons komen stage lopen? Wij staan hier altijd open voor!  Stuur gerust een e-mail naar sven@mika.nl en krijg binnen een dag antwoord.

Commerciële binnendienst stage (weer beschikbaar vanaf januari 2023)

Marketing & Communicatie & Conentbeheer stage (weer beschikbaar vanaf januari 2023)

Social media (weer beschikbaar vanaf januari 2023)

Online marketing & Webdesign (weer beschikbaar vanaf januari 2023)