Westone

Westone Audio is een pionier, met name op het gebied van hoogwaardige in-ear oplossingen. Bovendien heeft Westone Audio haar leiderschap in de audio-industrie uitdrukkelijk bewezen door een rijke geschiedenis van uniek gerichte innovaties en decennia van kennis.
Ongeveer vier decennia geleden begon Westone Audio met de productie van op maat gemaakte oorstukjes en het aanzienlijk perfectioneren van het ontwerp. Westone Audio ontwierp de eerste stage monitors, gevoed door passie voor muziek en prestaties. In de jaren tachtig ontwikkelden ze de op maat gemaakte oorstukjes voor muzikanten en “Walkman”-achtige oordopjes. Deze vooruitgang leidde tot de eerste op maat gemaakte in-Ear monitors.
In de volgende twee decennia leidden verdere samenwerking en innovatie tot de Universal Fit en Custom Fit oortelefoons die in 2002 werden gelanceerd. Kort daarna begon Westone Audio met het aanbieden van de Online Customizer en nieuwe productlijnen, waardoor hi fi luisteren en aangepaste producten toegankelijker werden. De missie is bovenal het creëren van de meest geavanceerde luisterervaring voor zowel muzikanten als liefhebbers.

In de twee decennia daarna volgden meer samenwerkingen en innovaties die uiteindelijk resulteerden in de Universal Fit en Custom Fit oortelefoons die in 2002 werden gelanceerd. Kort daarna begon Westone Audio met het aanbieden van de online customizer en nieuwe productlijnen, waardoor high fidelity luisteren en aangepaste producten toegankelijker werden. De missie is bovenal het creëren van de meest geavanceerde luisterervaring voor zowel muzikanten als liefhebbers.