Onze merken

De MIKA merken

Gefocust op de toekomst

Als trotse partner presenteren wij graag ons uitgebreide merkenportfolio van hoogwaardige merken die de nieuwste technologische innovaties vertegenwoordigen. Onze zorgvuldig samengestelde assortiment omvat een breed scala aan consumentenelektronica-merken, die voldoen aan de diverse behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om luidsprekers, hoofdtelefoons of andere elektronica, ons streven is om alleen de beste producten aan te bieden.

Bij MIKA beheren we jouw volledige supply chain, van bron tot levering. Ons commerciële en logistieke team zorgen voor een efficiënt vervoer, nauwkeurige opslag en een vlekkeloze distributie. Ook bieden we flexibele 3PL-diensten (Third-Party Logistics), met een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Sales met visie!

Het businessplan uitvoeren met een open en transparante aanpak.
Gefocust op de toekomst - Afbeelding

Wat MIKA biedt

Sales is meer dan verkoop!

”Merken bouwen we samen, op een gezonde verantwoordelijke manier. Het merk ontvangt de aandacht dat het verdiend in de Benelux.”

Bij MIKA heb je niet alleen toegang tot een uitgebreide logistieke service, maar ook tot accountmanagers op de weg. Onze accountmanagers werken nauw met je samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor jouw behoeften. Bovendien hebben we een krachtig sales & marketing team dat zich richt op zowel B2B als B2C. Ze dragen zorg voor effectieve strategieën en uitvoering om jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen.

Als uw merk de online markt wil betreden, bieden wij een uitgebreide e-commerce oplossing. Ons team zorgt voor naadloos voorraadbeheer, efficiënte orderverwerking en tijdige levering. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van jouw merkreputatie, maar vergroot ook de klanttevredenheid, wat essentieel is voor groei op lange termijn.

Wij begrijpen dat elk merk uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen uit een mix van onze diensten, zodat je een aanpak krijgt die perfect past bij jouw bedrijfsmodel en doelstellingen. Bij MIKA zijn we vastbesloten om jouw partner in groei te zijn en je te voorzien van de beste oplossingen voor jouw logistieke uitdagingen.

Wil je ook graag jouw merk toevoegen aan onze collectie? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en het uitbreiden van ons aanbod. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Onze verkoopkanalen

Jouw merk in één van de onderstaande winkels?

Media Markt – Capi (airport) –  Krefel – Expert – Electro World – E.P. – Makro

Bol.com – Coolblue – Fnaq – Art & Craft – Coolsound – Belsimpel – Kamera Express

Atube – Stassen – Poulissen – Technica nova- Bartels HiFi – Hifis – Alpha High end

Bol.com – Amazon – Alegro – Cdiscount – Makro

Schuurman – United Retail – Petbros – Lanckriet – Rexel 

Eigen branding websites

CONTACT OPNEMEN

Wij staan altijd open voor nieuwe merken!

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

contat_left_image

Contactformulier

Nieuw merk