Onze klanten

MIKA klanten

Klant in iedere categorie!

Ons klantportfolio vormt een levendig bewijs van onze expertise en toewijding om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften en wensen van onze zakelijke partners. Of het nu gaat om grote gevestigde bedrijven, lokale dealers of opkomende start-ups, we koesteren het vertrouwen dat we hebben gewonnen bij elke partij die met ons samenwerkt.

Bij elk partnerschap streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en een uitmuntende ervaring te bieden. Wij blijven ons assortiment en service voortdurend verbeteren, omdat we geloven dat er altijd ruimte is voor groei en innovatie.

Breed klantenportfolio

Sterke samenwerking met vele re- & e-tail kanalen.
Klant in iedere categorie - Afbeelding

Over klanten

Pad naar succes!

Ons klantportfolio is divers en gevarieerd, en we zijn erg trots op het feit dat we in staat zijn maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten aan hun behoeften. 

Het opbouwen van langdurige relaties is voor ons essentieel, en deze vertrouwensband willen we met al onze partners. Door open communicatie, eerlijkheid en transparantie te bevorderen, willen we een sterke en duurzame samenwerking opbouwen.

In ons klantportfolio zien we niet alleen zakelijke partners, maar ook waardevolle partnerschappen die ons in staat stellen om samen te groeien en te innoveren. 

Onze toewijding is dan ook het streven naar gezamenlijk succes.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons groeiende klantportfolio? We verwelkomen graag nieuwe samenwerkingen en kijken ernaar uit om jouw organisatie te ondersteunen met onze hoogwaardige merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een succesvol partnerschap te creëren!

Onze verkoopkanalen

Van specialist tot groothandel!
Enkele voorbeelden

Media Markt – Capi (airport) –  Krëfel – Expert – Electro World – EP – Makro – FNAC – ERG – Selexion – VDB

Bol.com – Coolblue  – Art & Craft – Coolsound – Belsimpel – Kamera Express

Atube – Poulissen – Technica nova – Bartels HiFi – Hifis – Alpha High end – Cinémotion

Bol.com – Amazon – Allegro – Cdiscount – Makro

Schuurman – United Retail – Petbros – Lanckriet – Rexel – EP

Eigen branding websites

Klant worden bij MIKA?