Wharfedale

Wharfedale

Britain's famous loudspeakers

''Met meer dan 75 jaar ervaring heeft Wharfedale 1,5 miljoen vierkante meter aan productiefaciliteiten in gebruik genomen waarin elk afzonderlijk product en proces in eigen huis plaatsvindt.''

Wharfedale is een iconisch Brits audiomerk dat een rijke geschiedenis heeft in de audiowereld. Het merk werd opgericht in 1932 en staat bekend om zijn hoogwaardige luidsprekers en audioproducten. Het is een van de oudste en meest gerespecteerde luidsprekerfabrikanten ter wereld. 

Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologieën en baanbrekende ontwerpen, die een uitstekende geluidskwaliteit bieden. Het merk heeft door de jaren heen talloze prijzen en erkenningen ontvangen. Met een nadruk op kwaliteit en vakmanschap worden de producten met zorg vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen.

Met een erfenis van bijna een eeuw blijft Wharfedale een prominente speler in de audiowereld en blijft het een favoriete keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde luisterervaring met kwalitatieve luidsprekers.

Meer informatie over Wharfedale vindt u op www.wharfedale.co.uk of www.wharfedale.eu.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier