Skullcandy

Skullcandy

Our heritage. Their future.

''Skullcandy is geboren op een stoeltjeslift in de bergen van Park City, Utah. De cultuur is gebaseerd op een passie voor het verzamelen van verticale meters, het leggen van verse sporen en het maken van een persoonlijke verbinding met het buitenleven.''

Skullcandy is een bekend en hoogwaardig audiomerk dat zich specialiseert in hoofdtelefoons, oortelefoons en draadloze audioproducten. Het merk werd opgericht in 2003 en heeft sindsdien een sterke positie verworven in de consumentenelektronicamarkt, vooral onder jongere doelgroepen.

Het merk staat bekend om zijn opvallende en trendy ontwerpen. De producten van Skullcandy zijn kleurrijk en stijlvol, wat hen aantrekkelijk maakt voor mensen die op zoek zijn naar zowel mode als functionaliteit. Van instapniveau tot premiummodellen, de hoofd- en oortelefoons leveren hoogwaardige prestaties met een nadruk op basweergave en een energiek geluidsprofiel.

Dankzij hun opvallende ontwerpen en betaalbare prijzen hebben de producten van Skullcandy een loyale schare fans verzameld, vooral onder muziekliefhebbers die op zoek zijn naar stijlvolle, draagbare en leuke audioproducten.

Meer informatie over Skullcandy vindt u op www.skullcandy.eu.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier