Shokz

Shokz

Herdefinieer uw luisterervaring

''Shokz is 's werelds toonaangevende consumentenelektronicamerk dat bekend staat om zijn ontwikkelingen op het gebied van draadloze open-ear koptelefoons.''

Shokz, voorheen AfterShokz, is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in open-ear hoofdtelefoons met bone conduction technologie. Het merk maakte in 2011 zijn debuut en heeft sindsdien een unieke positie verworven in de koptelefoonindustrie met het eerste patent op de open-ear technologie.

Wat Shokz onderscheidt van traditionele hoofdtelefoons, is het gebruik van een open-ear ontwerp om geluid over te brengen. In plaats van dat geluidstrillingen oor de lucht worden gestuurd en het trommelvlies bereiken, worden de trillingen via het bot of oor naar het binnenoor gestuurd. Dit stelt gebruikers in staat om hun oren open te houden en tegelijkertijd geluiden uit de omgeving te horen, waardoor ze veilig kunnen blijven tijdens activiteiten zoals hardlopen, fietsen of wandelen.

Shokz is populair onder sporters en mensen die graag buiten actief zijn, omdat ze comfortabel zitten en een verbeterde situational awareness bieden. Deze technologie is ook nuttig voor mensen met gehoorproblemen. De Shokz bieden ook functies als Bluetooth connectiviteit en waterbestendigheid voor een ultiem gebruiksgemak.

Meer informatie over Shokz vindt u op nl.shokz.com.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier