BeamZ

BeamZ

Driven by you, and for you

''Het BeamZ assortiment van verlichtings- en sfeereffectsystemen biedt de nieuwste ontwerpen en functies, met innovatie en de nieuwste trends tegen toonaangevende prijzen.''

Sinds de oprichting heeft BeamZ zichzelf gepositioneerd als een toonaangevend merk binnen de entertainmentindustrie. Met een uitgebreid assortiment producten richt BeamZ zich zowel op professionele gebruikers als op enthousiast hobbyisten die op zoek zijn naar hoogwaardige apparatuur voor hun evenementen en feesten.

Het merk is voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde producten te creëren die aan de behoeften van de gebruikers voldoen. Hierdoor kunnen ze aan steeds veranderende eisen van de entertainmentindustrie voldoen en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit behouden.

BeamZ is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid in de entertainmentindustrie. Of het nu gaat om een professionele DJ, een evenementorganisator of een enthousiaste feestganger, met BeamZ wordt er gerekend op een geweldige ervaring en een onvergetelijke sfeer.

Meer informatie over BeamZ vindt u op www.beamzlightning.com.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier