Pro-Ject

Pro-Ject

Hear it. Feel it.

''Met geavanceerde technologieën en machines zijn we in staat om in Europa visueel aantrekkelijke producten te maken zonder het oog voor de kleinste details te verliezen.''

Opgericht in Oostenrijk in 1990, heeft Pro-Ject een grote invloed gehad op de hernieuwde populariteit van vinylplaten en analoge geluidsweergave. Hierdoor staat Pro-Ject bekend als een gerespecteerd merk in de audiowereld, dat zich specialiseert in draaitafels en audiocomponenten.

Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige draaitafels, die worden geroemd om hun uitstekende bouwkwaliteit, nauwkeurige geluidsweergave en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Naast draaitafels biedt Pro-Ject ook een breed scala aan audiocomponenten, zoals phono-voorversterkers, DAC’s en speakers. Deze componenten zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en geluidskwaliteit als hun draaitafels.

Als een toonaangevend merk in de wereld van vinylweergave, blijft Pro-Ject innoveren en de grenzen verleggen van wat mogelijk is in analoge audio. Hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en prestaties heeft ertoe bijgedragen dat Pro-Ject een geliefde keuze is geworden onder muziekliefhebbers en audiofielen wereldwijd.

Meer informatie over Pro-Ject vindt u op www.project-audio.com of www.projectaudio.nl.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier