Westone Audio

Westone Audio

Celebrating life through music!

''Het is de missie van Westone Audio om de meest geavanceerde luisterervaring te creëren voor zowel muzikanten als liefhebbers.''

Het bekende merk Westone Audio is gespecialiseerd in hoogwaardige in-ear monitors en gehoorbeschermingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1959 en heeft een lange geschiedenis van innovatie en excellentie in de audiowereld. 

Westone Audio is vooral bekend om zijn geavanceerde in-ear monitors, die worden gebruikt door muzikanten, audiofielen en professionals over de hele wereld. De IEMs van Westone Audio bieden een nauwkeurige en gedetailleerde geluidsweergave, waardoor gebruikers kunnen genieten van en meeslepende luisterervaring en alle nuances van hun favoriete muziek kunnen horen, ook op maat gemaakt.

Het merk Westone Audio wordt zeer gerespecteerd in de professionele audiowereld vanwege hun aandacht voor detail en hun voortdurende streven naar geluidskwaliteit. Het merk heeft een solide reputatie opgebouwd en komt over als een betrouwbare en innovatieve fabrikant.

Meer informatie over Westone Audio vindt u op www.westoneaudio.eu.

GET IN TOUCH

Wilt u meer informatie over het merk?

Vul het contact formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Of bestel eenvoudig online via onze Dealer portal.

contat_left_image

Interesse? Neem contact op.

Contact Formulier