Distributie & Logistiek

Distributie

Een vak apart!

''Modern en volledig geautomatiseerd magazijn met next day delivery voor zowel zakelijke klanten als eindgebruikers.''

Benelux merkwebsite - Afbeelding
MIKA beschikt over een sterke logistieke afdeling, die efficiënte distributie- en logistieke biedt voor zowel zakelijke klanten als consumenten in de gehele Benelux. Door middel van een geautomatiseerd systeem worden orders dezelfde dag verwerkt en is de levering de volgende werkdag. De logistieke dienstverlening is de ader van de organisatie, wij doen er alles aan om te innoveren.

De service van MIKA gaat verder dan enkel het positioneren van merken in de markt. De merken en klanten profiteren het gevarieerde aanbod van services. Hierbij enkele voorbeelden;

  • Full service (Sales, marketing, logistiek & distributie)
  • 3PL (Logistiek & Distriutie)
  • Dropshipment ( voor klanten van de retailer)
  • Selectieve distributie ( voorwaardelijke distributie voor bepaalde kanalen)
  • B2C (Compleet gefocused op het bouwen het merk online inclusief sales aan de consument)
Het aanbieden van goederen bij onze klanten is niet gestandaardiseerd. Iedere klant heeft haar eigen eisenpakket en dat betekend dat MIKA zorg draagt voor het leveren van goederen op de juiste pallet en folie inclusief de op maat gemaakte pakbon. Kortom, door onze expertise zijn wij in staat om voor alle klanten aan de gewenste eisen te voldoen. Dagelijks is ons logistieke team dan ook op zoek naar efficiëntie om de dienst verlening verder te professionaliseren.

Kunnen wij jou helpen?