Marketplaces

Marketplaces

Vind meer dan je zoekt!

''De verkoop op diverse market places met de gewenste strategie in geheel Europa.''

Marketplaces - Afbeelding2

Voor de verkoop op diverse marketplaces met een bereik in heel Europa hanteert MIKA een doelgerichte strategie. Als brandfulfillment partner begrijpen wij het potentieel en de kracht van marketplaces als essentieel onderdeel van onze verkoopkanalen. Onze strategie omvat het identificeren en selecteren van de meeste geschikte marketplaces met de daar bijhorende artikelen. Samen werken doen we met bekende en betrouwbare platforms die een breed klantbestand hebben.

Het optimaliseren van de aanwezigheid op deze marketplaces is een dagelijkse taak. Zorg dragen voor een aantrekkelijke en professionele winkelpagina, met uitgebreide productcontent, hoogwaardige afbeeldingen en relevante video’s. Dit helpt om de interesse van potentiële klanten te wekken en hun vertrouwen te winnen bij het kiezen van de producten.

De gewenste strategie is gebaseerd op landelijk of Europees niveau, met de daarbij horende marketplaces. Door deze aanpak te combineren met onze expertise, streven we ernaar om een leidende rol te spelen op de marketplaces en onze merken met succes aan klanten in heel Europa te presenteren waar wenselijk.

Onze ecommerce partners

Producten zijn eenvoudig online te bestellen
Enkele voorbeelden

Bol.com – Coolblue – Fnaq – Art & Craft – Coolsound – Belsimpel – Media Markt

Kunnen wij jou helpen?