Online verkoop

Ecommerce Stores

Bereik meer online!

''Verkoop via etail kanalen met een landelijk bereik inclusief de juiste productcontent.''

Online winkels - Afbeelding2

MIKA is een prominente speler op het gebied van online verkoop en digitale kanalen met een landelijk bereik in de BeNeLux. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige consumentenelektronica via diverse digitale platforms. Met een deskundig team zorgen we ervoor dat de online winkels zijn voorzien van een uitgebreide selectie producten, ondersteund door nauwkeurige en volledige productcontent. Dit met als doel de producten zo breed mogelijk in de markt positioneren op de wijze die passend is bij de strategie van het merk.

De ecommerce partners van MIKA krijgen allen uitstekende ondersteuning van accountmanagers en onze marketing afdeling. Wij verstrekken dan ook de complete productinformatie inclusief de specificaties, afbeeldingen en beschrijvingen. Op deze manier ondersteunen we grote, maar ook zeker kleine specialistische retailers.

Bij MIKA begrijpen we het belang van een vlotte en betrouwbare online winkelervaring. Daarom streven we ernaar om orders snel te verwerken en een efficiënte levering te garanderen.  Het is dan ook mogelijk om gebruik te maken van dropshipping. Onze landelijke aanwezigheid en goed georganiseerd  online sales netwerk stellen ons in staat om klanten in de hele Benelux te bedienen.

Onze ecommerce partners

Producten zijn eenvoudig online te bestellen
Enkele voorbeelden

Bol.com – Coolblue – Fnaq – Art & Craft – Coolsound – Belsimpel – Media Markt

Kunnen wij jou helpen?