Dutch Audio Event – 7 & 8 oktober

Dutch Audio Event – 7 & 8 oktober

Limburg foyer en ruimte 13; Canton, Pro-Ject, Audiolab, wharfedale, Leak, Pinell

In de Limburg foyer hebben we een waar plein van audiobeleving opgetrokken. Dit is een plein dat audio ademt en waar u ontspannen wat kunt drinken met uitzicht op geweldige HiFi. Kom gezellig langs en maak kans om iets leuks te winnen! Op het plein worden de nieuwste modellen van Canton, Pro-Ject, Audiolab, & Pinell uitgelicht. En van Wharfedale brengen we zelfs een primeur mee! Onze luisterruimte is geheel geweid aan Canton. Van dit merk brengen we de nieuwe Reference lijn mee. Al benieuwd wat de merken te bieden hebben? Of wilt u op de beurs een afspraak maken met het merk? Alles kan en niets moet.

Canton – www.canton.nl

Voor het geluid van morgen! Canton, een toonaangevend luidsprekermerk, heeft de succesvolle lancering aangekondigd van haar nieuwe website, canton.nl. Deze nieuwe website dient als one-stop-shop voor alle audioliefhebbers in Nederland en België. Met een uitgebreid aanbod van producten en functies, heeft de website als doel een naadloze winkelervaring te bieden aan klanten in beide landen.

Pro-Ject – www.projectaudio.nl

Met geavanceerde technologieën is Pro-Ject in staat om visueel aantrekkelijke producten te creëren zonder het oog voor de kleinste details te verliezen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste componenten voor de prijs. die bovendien vanaf nul in Europa worden geproduceerd. Met oog voor toekomstige trends probeert Pro-Ject in te spelen op de behoeften van de vinylliefhebber. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pro-Ject in de loop van de jaren meerdere prijzen in ontvangst heeft mogen nemen.

Audiolab – www.audiolabstore.nl

Met meer dan 40 jaar ervaring is Audiolab één van de toonaangevende audiomerken in Engeland en staat bekend om haar innovatieve componenten met technische hoogstandjes en uitstekende geluidskwaliteit. Deze twee eigenschappen hebben er dan ook voor gezorgd dat Audiolab vele awards heeft ontvangen. Enkele bekende awardwinners zijn de 6000 serie, de Omnia en de 8300 serie

Wharfedale – www.wharfedale.eu

De luidsprekers van Wharfedale staan bekend als legendes in de hifi industrie. Enkele bekende series van Wharfedale zijn de Diamond serie, de EVO serie en de Linton serie. De sound en het gesign maken Wharfedale uniek.

LEAK – www.leakstore.nl

Harold Joseph Leak richtte in 1934 de baanbrekende HJ LEAK & CO Ltd op. Oorspronkelijk gevestigd in Londen was LEAK een merk gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige audiocomponenten. Na turbulente jaren, is LEAK in 2020 herboren! Met veel aandacht voor detail in styling, prestaties en waarde, keert LEAK eindelijk terug voor de massa met de LEAK STEREO 130 en het allereerste digitale CD-afspeelapparaat voor LEAK, de LEAK CDT. Voor de moderne audioliefhebber, zonder in te leveren op stijl en waarden van audioprestaties.

Pinell

Met meer dan 450.000 verkochte radio’s in Europa is Pinell synoniem voor hoogwaardige radio’s. TT Micro, waaronder Pinell valt, is een Noors bedrijf dat werd opgericht in 2001 en vandaag de dag een van de grootste leveranciers van mobiele accessoires en DAB-producten in Scandinavië is. Met een focus op design, functionaliteit en kwaliteit is Pinell een toonaangevend merk in Noorwegen. Met een slimme radio van Pinell kunt u genieten van een overvloed aan entertainment.

Kom naar onze ruimte 13 en ons plein der audiobelevingin de Limburg Foyer en laat je aangenaam verrassen!