Skullcandy ANC 2

Skullcandy Crusher ANC 2
Ontdek de veelzijdige Skullcandy Crusher ANC 2, jouw ultieme hoofdtelefoon. Met 50 uur batterijduur en active noise cancelling geniet je eindeloos van muziek, terwijl je je afsluit van de wereld. Pas het geluid aan naar jouw voorkeur met de slimme functie en bedien de hoofdtelefoon met knoppen of je stem via Skull-IQ. Met een instelbare bas en Multipoint pairing voor verbinding met meerdere apparaten, biedt deze draadloze hoofdtelefoon een ongeëvenaarde luisterervaring. Ervaar vrijheid en dompel jezelf onder in je favoriete muziek, waar je ook bent. Zet de wereld uit en verlies jezelf in vol geluid dat je kunt voelen.

 

Skullcandy
Skullcandy is meer dan geluid, het weergeeft jouw identiteit. Skullcandy is dan ook het Lifestyle audio merk, waar jij jezelf mee kan identificeren. Geluid is persoonlijk en ervaring is voor iedereen anders, maar het verschil wordt gemaakt als Skullcandy de muzikale connectie levert op psychologisch level. De techniek ontwikkelt zich razendsnel en Skullcandy verandert op alle categorieën hard mee, ook op het gebied van Noise Cancelling. Eén van de meest succesvolle modellen is de Skullcandy Crusher. Dit model, dat bekend staat om haar voelbare bas, is wereldwijd het meest uitgesproken en het succesvolst. Kies je Skullcandy, dan kies je de beste koptelefoon, beste in-ear draadloos of beste oordopjes met draad die gegarandeerd luisterplezier opleveren.

Personaliseer je geluid
Met Crusher ANC 2 kun je een persoonlijk geluidsprofiel creëren met behulp van de Personal Sound -functie. Door een eenvoudige gehoortest te doen, stemt de Skull-iQ App de hoofdtelefoon af op jouw unieke gehoor. Hierdoor hoor je details in je muziek waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Geniet van een gepersonaliseerde en meeslepende geluidservaring die speciaal voor jou is ontworpen.

Mulitpoint Pairing
Geniet van de vrijheid van multipoint pairing. Koppel de hoofdtelefoon eenvoudig aan twee verschillende apparaten tegelijk, zoals je smartphone en laptop. Schakel naadloos tussen de apparaten zonder gedoe. Luister naar je favoriete muziek of neem oproepen aan zonder de noodzaak om steeds opnieuw te verbinden. Gemak en flexibiliteit zijn binnen handbereik.

Verstelbare Bas
De Crusher ANC 2 biedt ook een verstelbare bas. Pas de basweergave aan volgens jouw voorkeur en stemming. Of je nu wilt genieten van een diep, krachtig basgeluid of liever een subtielere bas hebt, met de Crusher ANC 2 kun je de bas naar jouw wens aanpassen. Creëer de perfecte geluidsbalans en beleef muziek zoals nooit tevoren.

Verschil met Crusher ANC
De Skullcandy Crusher ANC 2 is de nieuwste versie van de Active Noise Canceling hoofdtelefoons van Skullcandy. Met een volledig herontwerp en nieuwe akoestische formule biedt hij een verbeterde interactie tussen Active Noise Canceling en de verstelbare basdrivers van de koptelefoon. Met handsfree stembediening via Skull-iQ kunnen functies zoals trackwisseling, volumeregeling en transparantiemodus eenvoudig worden aangepast. De nieuw ontworpen wielbediening vervangt de schuifregelaar van de basregeling, en de hoofdtelefoon biedt persoonlijke geluidsafstemming, Bluetooth Multipoint en de handige Tile-trackingfunctie.

Verpakkingsinhoud:
– Crusher ANC 2
– AUX-kabel
– USB-C oplaadkabel
– Travel case
– Handleiding