Nieuws

ELEEELS

Vaak last van spierpijn na het sporten? Of juist last van je benen of rug na lang stilzitten op je werk? ELEEELS biedt hiervoor een oplossing: massageapparaten! ELEEELS is een uniek merk dat massageapparaten ontwikkeld die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. De producten van ELEEELS zijn ontworpen om spierblessures te voorkomen en te behandelen, en daarnaast de spieren te versterken en de flexibiliteit te verhogen. Door het praktische ontwerp zijn de massageapparaten dus niet alleen geschikt voor fysiotherapeuten, maar simpelweg voor iedereen!

Elk apparaat werkt net weer iets anders en kan voor verschillende lichaamsdelen worden gebruikt. Zo heb je de A1, een apparaat dat speciaal voor je (onder)benen ontwikkeld is, of juist de X4; een heel uitgebreid apparaat met veel functies, toe te passen op verschillende delen van het lichaam. De nieuwste toevoeging is de ELEEELS S1 Hot Stone Massage: met dit unieke product haal jij het luxe spa gevoel in huis en geef (of krijg) je een massage met opgewarmde, echte vulkanische stenen. Zo heeft ELEEELS voor ieder wat wils!

Sinds kort werkt Mika samen met ELEEELS en sinds deze maand, november, zijn de producten te verkrijgen op bol.com. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje en ontdek het zelf!

Evapolar

U kent het vast wel, thuis werken in een warme en/of benauwde omgeving. Wat het grootste probleem hiervan is, is dat u uw concentratie verliest en vaak daadwerkelijk naar buiten moet gaan om even af te koelen. Afgelopen jaar kwamen wij in contact met het merk ‘Evapolar’, een uniek merk dat hiervoor de perfecte oplossing biedt.

Evapolar biedt meerdere producten om de balans van uw persoonlijke temperatuur op peil te houden en heeft haar producten dusdanig geavanceerd dat het bijvoorbeeld bruikbaar is tijdens het werken of slapen. Evapolar biedt persoonlijke cooling wat niet te verward moet worden met een airco.

Hieronder enkele pluspunten van Evapolar:

  • Biedt Persoonlijke cooling
  • 7,5 – 12,5 W
  • Geluidslevel 25-50 dB
  • Groot assortiment

Kortom, Evapolar biedt u tegen weinig stroomverbruik en op ieder gewenst moment heerlijke persoonlijke cooling.

Bekijk hier het assortiment van Evapolar

Kom jij stage lopen?

Iedere student komt uiteindelijk op het punt dat het stage moet gaan lopen van school om op deze manier praktijkervaring en kennis op te doen. Wij bij Mika stimuleren dit proces en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een leerzame en leuke stage plaats te vinden. Ondanks we op dit moment in de Corona tijd zitten proberen wij alsnog voldoende stage plekken beschikbaar te stellen om op deze manier jongeren te helpen met het leren en kennis opdoen die ze nodig hebben voor hun opleiding.

Wij van Mika houden van werken in een fijne omgeving en samen met gezellige collega’s. Bij Mika staat een proactieve houding voorop, eigen initiatieven nemen en foute durven maken, hier leer je namelijk het meest van!

Als stagiair bij Mika krijg je veel begeleiding en daarnaast de ruimte om je eigen weg te vinden. Bij Mika word je volledig gewaardeerd als een echte werknemer. Daarnaast is er altijd ruimte en tijd om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.

Bij Mika kan je werkzaamheden verwachten als:

·         Het verbeteren van product content

·         Helpen bij het complete order proces

·         Het verwerken van retouren

·         Social media kanalen up-to-date houden

·         Marketplaces beheren (Bol.com, Marktplaats, Amazon)

·         Klantvragen beantwoorden

En nog veel meer leerzame werkzaamheden. Ben jij iemand die enthousiast is in teamverband, niet graag stilzit en komt met eigen initiatieven op de werkvloer? Dan past een stage bij Mika perfect bij jou! Mika biedt de volgende stages aan:

·         Commerciële binnendienst

·         Marketing & Communicatie

·         Social Media

·         Webdesign & Content

Wij hebben al veel stagiairs begeleid en deze hebben hun feedback achtergelaten, check hier hun ervaringen.

Sangean

Sangean, een bedrijf dat ontstaan is in 1974 met als grote doelstelling: Het verbeteren van de radiokwaliteit. Overal in de wereld werd de vraag naar kwalitatief goede radio’s steeds groter. Sangean heeft veel uitgebreid en is in de tussentijd ook internationaal bekend geworden. Wij van Mika mogen met trots aankondigen dat Sangean nu tot ons assortiment behoort.

In 1993 opent Sangean haar fabriek wat resulteert in een bredere en kwalitatief betere productie. Sangean maakt zichzelf uniek door de productie in eigen handen te houden. Dit heeft als resultaat dat Sangean veel en goede ontwikkelingen heeft gedaan, waardoor het de internationale markten aan het veroveren is.

Sangean speelde altijd goed in op de huidige trends en wist op deze manier iedere keer met verbeteringen te komen. Sangean heeft verschillende soorten radio’s. Als voorbeeld produceert Sangean ‘Utility’ radio’s, deze radio’s zijn zo geproduceerd dat ze tegen regen, schokken en stof kunnen, ideaal voor op een werkplek in de bouw.

Kortom, Sangean is een uniek merk die haar producten zelf produceert en zorgt voor verbeteringen.

Elysian 4 review

Het assortiment van Wharfedale is al meerdere jaren een toonaangevende kanshebber op verschillende prijzen. Zo komen de Diamond series van Wharfedale vaak in aanmerking voor verschillende budget prijzen. Naast de Diamond series beschikking wij ook over de geweldige Elysian serie. De nieuwe high-end Elysian serie bestaat uit de Elysian 2 en Elysian 4.

Afgelopen week heeft onze Elysian 4 een zeer positieve 5-sterren review van WHAT- HiFi? mogen ontvangen. Hierin staat veel informatie over de uitmuntende Elysian 4. Aangezien de Elysian 4 veel pluspunten heeft, hebben wij de 3 belangrijkste op een rijtje gezet.

De belangrijke punten voor de muziekliefhebbers:

  • Enorm sonische schaal
  • Indrukwekkend basbereik en behendigheid
  • Uitstekende bouw en afwerking

Ook vind u de volgende punten in het 5-sterren review:

  • Opbouw van de Elysian 4
  • Mogelijkheden van de Elysian 4
  • Geluidskwaliteit

Kortom, met de Elysian 4 beschikken wij over een juweel in ons assortiment.

Lees de 5-sterren review hier.